Bitcoin vil sandsynligvis forblive bullish gennem resten af ​​året

Nyheder om institutioner, der bliver mere involveret i krypto, ser ud til at skubbe bitcoinprisen til nye højder.

Bitcoin stiger i modsætning til andre aktiver
Ting startede i sidste måned, da det blev meddelt, at MicroStrategy havde købt cirka 400 millioner dollars eller mere i bitcoin. Derfra begyndte andre virksomheder at følge trop. For eksempel købte Square – et digitalt betalingsfirma – verdens største valuta inden for en værdi af 50 millioner dollars efter markedsværdi, mens Stone Ridge også investerede omkring 150 millioner dollars i valutaen.

I løbet af MicroStrategys andet køb svævede prisen på bitcoin i området lav til mellem $ 10.000. Nu er aktivet skudt op med mere end $ 1.000, og valutaen handler for over $ 11.500. Derudover ser det ud til, at flere mennesker begynder at holde fast i deres kryptovaluta, med bitcoin-salg og handler styrter ned til nye nedture på børser og handelsplatforme. I stedet har folk holdt fast i deres tokens, hvor mængden af ​​bitcoin, der er mere end et år gammel, er steget med cirka 63 procent siden marts i år.

Dette giver mening i betragtning af at alle ønsker at have bitcoin rundt i tilfælde af, at økonomien flatlines. Folk er bekymrede for, at inflation og andre barske omstændigheder er ved at begynde, og derfor vil de ikke have deres penge til at lide, og de ønsker at holde deres formue sikret mod fremtidige problemer. Bitcoin er blevet det ultimative værktøj til at sikre rigdom i usikre tider.

Derudover ser det ud til, at mange kunder ser efter udbyttemuligheder i Ethereum-rummet. Som det står, er der omkring 1,5 mia. Dollars værd af Bitcoin Profit gemt væk på ETH-blockchain. Dette svarer til omkring 133.915 separate enheder, næsten tre fjerdedele af verdens samlede bitcoinforsyning. Således har BTC, mens den stadig er verdens største kryptovaluta, fundet et hjem i domænet for sin primære konkurrent.

Ting skal forblive stærke herfra

Kryptoanalytiker Rekt Capital kommenterede for nylig:

Sidste uges lukkede stearinlys var et vigtigt første teknisk skridt, der åbnede bitcoin for at teste højere modstandsniveauer. Bitcoin har formået at holde sig inden for eller over $ 10.300 – $ 10.800 efterspørgsel i fire på hinanden følgende måneder: en historisk bedrift, der yderligere styrker det psykologiske prisniveau på $ 10.000. I årenes løb havde det samme område (grøn boks) været et punkt med stærk afvisning, med den eneste undtagelse den eksponentielle rally i slutningen af ​​2017. Fremadrettet vil bitcoin snart forsøge at bryde en nu tre måneders diagonal modstand (sort linje) når prisen stiger mod de højere $ 11.000. At bryde denne trendlinje ville sandsynligvis være en bullish prisudvikling.

Kryptorumets volatilitet vil sandsynligvis ikke spredes i de kommende uger, men i betragtning af hvor tæt vi er på det amerikanske præsidentvalg, som tidligere har haft en enorm indflydelse på status og pris på bitcoin.